Picture of Anna S Grabowska
Podsumowanie projektu "Learn with Grandma", 29.03.2012
by Anna S Grabowska - Thursday, 29 March 2012, 08:22 AM

Dzisiaj, czyli 29 marca 2012 wypełnimy ankietę ewaluacyjną projektu "Learn with Grandma" współfinansowanego przez British Council.
Przypominam, że każdy może odwiedzić strone projektu, która jest TUTAJ i przypomnieć sobie co zrobiliśmy w ramach LwG w ciągu ostatniego roku.
Picture of Anna S Grabowska
Re: Podsumowanie projektu "Learn with Grandma", 29.03.2012
by Anna S Grabowska - Thursday, 29 March 2012, 04:11 PM

Projekt "Learn with Grandma" 20 listopada 2011 roku nabrał dla mnie nowego znaczenia. W tym dniu przyszła na świat Kasia, moja wnuczka smile
Picture of Bronisław Nowacki
Odp: Re: Podsumowanie projektu "Learn with Grandma", 29.03.2012
by Bronisław Nowacki - Thursday, 29 March 2012, 04:43 PM

Mam nadzieję,że trochę skorzystałem z programu "Learn with Granda"jednak w tym kierunku należy bardzo poważnie i długo pracować.Za najciekawsze uważam wyjazdy do krajów sąsiedzkich.
Picture of Lidia Berbeka
by Lidia Berbeka - Thursday, 29 March 2012, 04:19 PM

Projekt British Council bardzo mi się podoba. Ciekawie i bardzo profesjonalnie prowadzone zajęcia. Dziękuje za możliwość uczestniczenia.
Dużo się nauczyłam i proszę o JESZCZE.
Picture of Wanda Piotrowska
by Wanda Piotrowska - Thursday, 29 March 2012, 04:25 PM

Wspaniały pomysł !
Dziękuję British Council za możliwość korzystania z podanych propozycji.

Picture of Andrzej Tumiłowicz
Odp: Re: Podsumowanie projektu "Learn with Grandma", 29.03.2012
by Andrzej Tumiłowicz - Thursday, 29 March 2012, 04:45 PM

Projekt "Learn with Grandma" został przez organizatorów znakomicie przygotowany i zorganizowany.
Uczestnicy projektu doceniamy ogrom pracy włożonej przez osoby ,które opracowały program zajęć i prowadziły jego realizację. A my uczestnicy
projektu realizowaliśmy wynikające z niego zadania pod bardzo dobrą
opieką naszych opiekunów. Dziękujemy bardzo za tak zorganizowane i poprowadzone zadania.
Picture of Joanna Bień
by Joanna Bień - Thursday, 29 March 2012, 04:32 PM

Jestem przeszczęśliwa, że mogłam uczestniczyć w tym projekcie. Dużo się nauczyłam, spotkałam wielu sympatycznych ludzi.
Dziękuję za pomoc instruktorom i kolegom w pokonywaniu trudności w poznawaniu tajników worda. mieli dużo cierpliwości i wyrozumiałości.
Uważam, że takie projekty są bardzo potrzebne dla seniorów. Pozwalają nauczyć się wielu ciekawych rzeczy , tak potrzebnych w XXIw.
Proszę o kontynuację takiego projektu.
Picture of Zbigniew  Chodorowski
Odp: Podsumowanie projektu "Learn with Grandma", 29.03.2012
by Zbigniew Chodorowski - Thursday, 29 March 2012, 04:36 PM

Podsumowanie projektu jest kapitalnym pomysłem.
Dopiero przeglądając cały projekt widać jaki ogrom pracy wykonał zespół
ludzie projektu L&G.
Bez British Council było by to nie możliwe.Poza wiedza i umiejętności
poznaliśmy ciekawych ludzi i środowiska seniorów kilku krajów.
Brrrrrrrrrrrrrrrrawwo!

Picture of Ryszard  Dunikowski
Odp: Podsumowanie projektu "Learn with Grandma", 29.03.2012
by Ryszard Dunikowski - Thursday, 29 March 2012, 04:46 PM

Moja opinia o projekcie "Learn with Grandma" jest wysoce pozytywna. Poznałem wiele nowych umiejętności obsługi komputera. Poza tym brałem udział w ćwiczeniach gimnastycznych w przerwie pracy na komputerze, ćwiczeniach w terenie Nordic Walking i słuchałem szereg różnych odczytów.Ukoronowaniem naszych umiejętności były wyjazdy na spotkania z grupami w innych krajach. Jestem zadowolony, że mogę korzystać z takich zajęć. Składam serdeczne podziękowania naszym profesorom za ich pracę i zaangażowanie.

Picture of Lidia Rynkiewicz
by Lidia Rynkiewicz - Thursday, 29 March 2012, 10:02 PM

Najwieksze korzysci w realizacji projektu "Learn with Grandma" sa, kiedy poslugujemy sie w jezyku angielskim. Mam taka okazje w kontaktach z moimi Wnuczkami, ktore mieszkaja poza Polska. W poczcie e-mailowej robimy nawzajem korekty, ja j.polskiego, w ktorym Wnuczki czesto pisza,  a One j.angielskiego, w ktorym do nich pisze.Podobnie w rozmowach przez Skype. Ciekawie, kiedy sie spotykamy, One ucza mnie nowosci np. ze sprzetem eklektronicznym, ja jakies kulinaria i jest to zawsze "Learn with Grandma".

Napewno spotkania miedzynarodowe seniorow przynosza korzysci jezykowe, poznajemy nowe Kraje, nowych Przyjaciol, tez w temacie "Learn with Grandma",

Projekt "Learn with Grandma" realizowany w naszej grupie Seniorow jest ciekawym projektem, zrealizowalismy wiele tematow.