Picture of Anna S Grabowska
Spotkanie 31 maja 2012 - 4 lata spotkań z komputerem i nie tylko
by Anna S Grabowska - Friday, 1 June 2012, 03:49 PM

Za te cztery lata razem dziękuję instruktorom, uczestnikom i wszystkim osobom, które nam pomagały i nadal deklarują swoją pomoc.
Kwiatki od Steni
Picture of Stefania Madejska-Racka
Odp: Spotkanie 31 maja 2012 - 4 lata spotkań z komputerem i nie tylko
by Stefania Madejska-Racka - Sunday, 3 June 2012, 12:10 PM

ANIU, Szefie! To my składamy podziękowania, najserdeczniejsze, za to wszystko co czynisz dla nas i z myślą o nas! Za te wszystkie Cztery Lata mozolnej, syzyfowej pracy; za wyrozumiałość i tolerancje; za wspaniałą atmosferę i życzliwość, za profesjonalizm!
D z i ę k u j e m y także Całemu Zespołowi Współpracowników i każdemu z osobna!!!
Aniu, bądź nadal dzielna i wytrwała - trzymaj nas pod swoimi opiekuńczymi skrzydłami - prosimy!

...
Re: Odp: Spotkanie 31 maja 2012 - 4 lata spotkań z komputerem i nie tylko
by Janina Foks - Tuesday, 12 June 2012, 08:36 PM

Aż wstyd. Dopiero dzisiaj udało się dotrzeć do komputera. Tyle czasu już minęło od ostatniego spotkania. Podpisuję się pod tym co napisała Stenia. Aniu, Tobie i wszystkim którzy przyczynili się do powstania i kontynuacji naszych zajęć WIELKIE dzięki. Tak się marzy , oby tak dalej.
Picture of Barbara Wierzba
Odp: Re: Odp: Spotkanie 31 maja 2012 - 4 lata spotkań z komputerem i nie tylko
by Barbara Wierzba - Friday, 22 June 2012, 10:18 AM

Aniu! dziękuję za to że mogę być z Wami i z trudem przepychać się przez labirynt wiedzy komputerowej. Dziękuję tym którzy poświęcają nam czas no i za cierpliwość wszystkim wielkie dzięki.
Picture of Zbigniew  Chodorowski
Odp: Spotkanie 31 maja 2012 - 4 lata spotkań z komputerem i nie tylko
by Zbigniew Chodorowski - Sunday, 16 September 2012, 03:19 PM

Aniu wspaniala prwokacja do wspomnien a ten wazon jest tego dowodem chociaz kto pozowal nie dowie sie nikt.Ja natomiast wiem kiedy wpsalem sie na liste kandydatow e-senior.Niwiarygodne jak ten czas ucieka.Ale szczesliwi czasu nie licza dlatego wnosze toast /moja nalewka/Aniu trwaj w determinacji. Aby Nas oswiecac .

Picture of Anna S Grabowska
Re: Odp: Spotkanie 31 maja 2012 - 4 lata spotkań z komputerem i nie tylko
by Anna S Grabowska - Sunday, 16 September 2012, 05:09 PM

Wzruszające podziękowania smile
Obiecuję, że jak długo się da będziemy wspólnie poszerzać wiedzę i umiejętności
oraz ćwiczyć naszą sprawność fizyczną (liczę na Zbyszka).
Zapraszam do przeczytania agendy spotkania partnerów projektu LLLE.
Propozycja jest dostępna pod adresem http://utw.moodle.pl/mod/forum/discuss.php?d=1160