Picture of Anna S Grabowska
Nasza lekcja 18.10.2012
by Anna S Grabowska - Thursday, 18 October 2012, 08:51 AM

w załączeniu.
Picture of Lidia Berbeka
Re: Nasza lekcja 18.10.2012
by Lidia Berbeka - Thursday, 18 October 2012, 04:03 PM

Byłam i bardzo mi się spodobało.
Gra miejska to możliwość również dla nas lepiej poznania naszego pięknego miasta, z którego możemy być dumni. Poza tym jest okazja ćwiczyć
obce języki.
Pogoda dopisała i wszyscy mieli okazję podziwiać w całej krasie miasto.
Opracowanie gry miejskiej to ciekawa forma zwiedzania i uważam że lepiej się utrwalą szczegóły .Spacer wieczorem z kijkami był wspaniałym wprowadzeniem i możliwością zapoznania z gośćmi.
Pozdrawiam
Lidia Berbeka

Picture of Wanda Piotrowska
by Wanda Piotrowska - Thursday, 18 October 2012, 04:04 PM

Doskonały pomysł ! Nordic Walking brzegiem morza, o zmroku z grupą francuską, bardzo mi się podobał.
A w następnym dniu uczestniczyłam w zwiedzaniu starego miasta, które odkrywałam na nowo, wspaniała zabawa.
Mam nadzieję, że grupie francuskiej również się podobało.
Serdecznie pozdrawiam
Wanda P.
Picture of Ludmiła  Łoś
by Ludmiła Łoś - Thursday, 18 October 2012, 04:05 PM

Nie mogłam uczestniczyć w spotkaniach z seniorami na wycieczce na Stare Miasto, ale chętnie przyjadę na koncert z Hiszpanami.Ogólnie mówiąc bardzo dobry pomysł i dobre rozwiązanie tego projektu.Takie spotkania chcę kontynuować.
Picture of Joanna Bień
by Joanna Bień - Thursday, 18 October 2012, 04:17 PM

Jestem pod wrażeniem sprawności w organizowaniu takiego przedsięwzięcia. Bardzo interesujący projekt. Tylko ta bariera językowa przeszkadza w nawiązywaniu bezpośrednich kontaktów z seniorami z Europy. Z przyjemnością wybiorę się na koncert Hiszpanów.
Picture of Danuta Siemińska
Odp: Nasza lekcja 18.10.2012
by Danuta Siemińska - Thursday, 18 October 2012, 04:26 PM

Spacer z kijkami - rewelacja! Po dniu wytężonej pracy w miłym towarzystwie, brzegiem morza spokojnego, niczym jezioro, o zmroku ciepłym, jak w środku lata, a potem miłe spotkanie i herbatka z imbirem w pewnym barze. REWELKA!
Danka
z lata 2010r.
by Jadwiga Iwaszkiewicz - Thursday, 18 October 2012, 07:47 PM

Bardzo żaluję, że nie moglam uczestniczyc  we wtorkowym spotkaniu.

Mysle, że nadrobie to w najbliższym czasie, czyli w sobote.

Nie pojmuje dlaczego nie moge pisac polskich liter choc ustawilam jezyk polski. Ciesze sie, że mam szanse uczestnictwa w spotkaniach, by moc sie nieco doksztalcic.