Picture of Anna S Grabowska
e-seniorzy
by Anna S Grabowska - Saturday, 22 December 2012, 12:33 PM

proszę o wysłanie wiadomości na tym forum,
gdzie jesteście, jak spędzacie Święta smile
Mam wirusa i leżę w łóżku, każda wiadomość od WAS mnie bardzo ucieszy smile

Picture of Elzbieta  Pawlowicz
Odp: e-seniorzy
by Elzbieta Pawlowicz - Sunday, 23 December 2012, 07:55 PM

Czasem wirus jest dobry, można odpocząć Uśmiech .
Oczywiście, życzę zdrowia i ciepłej rodzinnej atmosfery świątecznej.

A ja....tym razem z Rodzicami, a nie z wnukami.
Pa, muszę przygotować kolację Wigilijna. Trzymaj się, będzie dobrze !
Picture of Zbigniew  Chodorowski
by Zbigniew Chodorowski - Thursday, 27 December 2012, 10:41 PM

Praca dla Rodzicow to wielka frajda.Mam nadzieje ze te frykasy same wpadna do ;gebki;A w Nowym Roku w asyscie ;Ruskoje igristoje;beda wysmienitcie  smakowaly.
Picture of Zbigniew  Chodorowski
by Zbigniew Chodorowski - Thursday, 27 December 2012, 10:32 PM

Wlasnie skonczylem narcarska przygode w Tonale.sinegu i slonca duzo a radosci jeszcze wiecej.Teraz spokojnie czekam na spotkanie z e-seniorami.A to dopiero w przyszlym roku.
Re: Odp: e-seniorzy
by Anna S Grabowska - Friday, 28 December 2012, 08:08 AM

Zbyszku, bardzo się cieszę, że narty były super.
Póki co życzę szampańskiego sylwestra całej naszej grupie e-seniorów.
Do zobaczenia w styczniu smile
Picture of Lidia Rynkiewicz
by Lidia Rynkiewicz - Monday, 31 December 2012, 08:26 AM

Anno Elu Wojtku i wszyscy nasi Przyjaciele - Seniorzy   -   przesylam  najlepsze zyczenia na caly ROK 2013 z dalekiego Seattle. Czas Swiateczny spedzam tu razem z najblizszymi - Synem i Wnuczkami. Wigilia i Swieta minely nam w atmosferze polskiej tradycji, naszych tradycyjnych potraw, koled....       Bardzo ciekawie, szczegolnie wieczorem wygladaja ustrojone swiatecznie domy.  Seattle w grudniu jest deszczowy, ale bliskie Cascady sa pelne sniegu. Organizujemy wyprawy.  Mam okazje poraz pierwszy byc w tych malowniczych gorach zima, wedrowalam juz, ale latem. Seattle jest bardzo malowniczym miastem. Centrum nad jeziorem Lake Union, blisko zatoka Puget Sound, tez Pacyfik no i Cascady. Mamy w planie odwiedzic Vancouver (230 km), zobaczymy... Robie zdjecia...     Przywioze tut. ciekawa gazete seniorow - PRIME TIME- Life After 50.  Duzo w niej ciekawych tematow.       Pozdrawiam tez bardzo serdecznie       Lidia             Anno -  jestem dobrej mysli, ze Nowy Rok powitasz juz zdrowa i radosna.   Bede juz na drugim  naszym spotkaniu.    W Gdansku juz 31 grudzien, poranek- godzina 8.20, u mnie jeszcze 30-ty, wieczor  23.20  (9 godzin, to spora roznica czasu)  HAPPY NEW YEAR  from far-away SEATTLE       Lidia                 

by Anna S Grabowska - Monday, 31 December 2012, 09:06 AM

Lidka,

bardzo ciekawie opowiedziałas, czekamy na zdjęcia.
Pierwsze zajęcia w Nowym Roku odbędą się 10 stycznia.
Czy można liczyć, że PRIME TIME- Life After 50 zaprezentujesz nam 17 stycznia?
Czy ta gazeta ma wersję elektroniczną?
Czekamy też na Twoje zdjęcia smile

Anka

PS
Czuję się troszkę lepiej i zaraz idę po sylwestrowe zakupy.
Ponoć jaki Sylwester taki cały Nowy Rok smile
Picture of Lidia Rynkiewicz
by Lidia Rynkiewicz - Monday, 31 December 2012, 10:47 PM

Anno - jak zawsze, umiesz podpowiedziec. Tak,   ma wersje elektroniczna NORTHWEST PRIME TIME    -    www.NorthwestPrimeTime.com

Jest w niej tez taka rubryka "special services" Jedna  "Wont To Write Your Life Story?"  zainteresowala mnie i juz chcialam popracowac nad nia, ale okazuje sie, ze ktos chce opracowac moja historie, napewno w ciekawy sposob i opublikowac ja w ciekawy sposob tez... Wolabym jednak sama...    Narazie ogolnie zapoznalam sie z ta gazeta.   Milo byloby miec cos podobnego.... Z Twoja, Eli, Wojtka inwencja jest to mozliwe, taka gazeta mialaby powodzenie....  A tu, jako babcia i mama,  mam tu tez pole do popisu w przyrzadzaniu roznych, swiatecznych i nie tylko, potraw. Mlodsza wnuczka Dominika ma szkolne wakacje i chetnie nieraz w czyms pomaga, szczegolnie, kiedy sa potrzebne jakies dekoracje... tort...pierniczki... i wtedy babcia jest bardzo szczesliwa. 

U Was juz niedlugo polnoc   BAWCIE SIE SZAMPANSKO  a NOWY ROK NIECH PRZYNIESIE SAME RADOSCI!!     Z tego dalekiego, urokliwego Seattle  Lidia   

by Anna S Grabowska - Tuesday, 1 January 2013, 08:34 AM

Dzięki Lidka za życzenia.
To dobry pomysł, aby stworzyć naszą elektroniczną gazetę
Jeszcze jeden przykład - TUTAJ