![]() | e-seniorzy |
proszę o wysłanie wiadomości na tym forum, gdzie jesteście, jak spędzacie Święta ![]() Mam wirusa i leżę w łóżku, każda wiadomość od WAS mnie bardzo ucieszy ![]() |
![]() | Odp: e-seniorzy |
Wlasnie skonczylem narcarska przygode w Tonale.sinegu i slonca duzo a radosci jeszcze wiecej.Teraz spokojnie czekam na spotkanie z e-seniorami.A to dopiero w przyszlym roku. |
![]() | Re: Odp: e-seniorzy |
Zbyszku, bardzo się cieszę, że narty były super. Póki co życzę szampańskiego sylwestra całej naszej grupie e-seniorów. Do zobaczenia w styczniu ![]() |
Anno - jak zawsze, umiesz podpowiedziec. Tak, ma wersje elektroniczna NORTHWEST PRIME TIME - www.NorthwestPrimeTime.com Jest w niej tez taka rubryka "special services" Jedna "Wont To Write Your Life Story?" zainteresowala mnie i juz chcialam popracowac nad nia, ale okazuje sie, ze ktos chce opracowac moja historie, napewno w ciekawy sposob i opublikowac ja w ciekawy sposob tez... Wolabym jednak sama... Narazie ogolnie zapoznalam sie z ta gazeta. Milo byloby miec cos podobnego.... Z Twoja, Eli, Wojtka inwencja jest to mozliwe, taka gazeta mialaby powodzenie.... A tu, jako babcia i mama, mam tu tez pole do popisu w przyrzadzaniu roznych, swiatecznych i nie tylko, potraw. Mlodsza wnuczka Dominika ma szkolne wakacje i chetnie nieraz w czyms pomaga, szczegolnie, kiedy sa potrzebne jakies dekoracje... tort...pierniczki... i wtedy babcia jest bardzo szczesliwa. U Was juz niedlugo polnoc BAWCIE SIE SZAMPANSKO a NOWY ROK NIECH PRZYNIESIE SAME RADOSCI!! Z tego dalekiego, urokliwego Seattle Lidia |
Dzięki Lidka za życzenia. To dobry pomysł, aby stworzyć naszą elektroniczną gazetę Jeszcze jeden przykład - TUTAJ |