Picture of Anna S Grabowska
Jak oceniasz udział w spotkaniu partnerskim?
by Anna S Grabowska - Tuesday, 16 April 2013, 07:28 PM

Ela, Zbyszek, Rysio napiszcie kilka słów na temat spotkania partnerów projektu Grundtvig LLLE w Turcji.

Picture of Elzbieta  Pawlowicz
Odp: Jak oceniasz udział w spotkaniu partnerskim?
by Elzbieta Pawlowicz - Friday, 19 April 2013, 11:33 AM

Wszelkie niedociągnięcia organizacyjne typu "nie spiesz się, zdążymy" przyjmuję jako różnice kulturowe. Gospodarze spotkania przyjęli nas z wielką gościnnością i starali się pomóc w każdej chwili. Widzę całą grupę z Turcji, która to organizowała, szczególnie w Ankarze (wszyscy, których spotkałam na poprzednich spotkaniach, a także inni do poszczególnych zadań). Miejsce spotkania było rozłożone na 2 bardzo odległe miasta; zapewnić opiekę nad grupą nie było łatwo. Mile też wspominam obsługę w hotelach; nie było łatwo, ale starali się (nawet faktury za pobyt zostały w końcu dobrze wystawione, a na dodatek faktura za taxi na lotnisko...).
Moje wspomnienia są i będą ciepłe.
Bardzo dziękuję, że mogłam tam być razem z Wami smile

Picture of Zbigniew  Chodorowski
Odp: Jak oceniasz udział w spotkaniu partnerskim?
by Zbigniew Chodorowski - Thursday, 7 November 2013, 07:24 PM

Mile wspominam przygodę Turecka.Podziwjam ogromne zmiany na dobre.Wyjazd byl niezwykle ciekawy przgotowany z obu stron b.dobrze.Biorac pod uwage bariere jezykowa i obyczajowa to wszystko wypadlo wysmienicie a i program byl ciekawy i nawet pogoda dopisala i ta atmosferyczna i towarzyska.I tak wszyscy zapracowalismy na wspomnienia ktorych nikt Nam nie zabierze a i dokumentacja fotograficzna a zwlaszcza ta na papierze bedzie trwala dlugo       

Wszystkim uczestnikom z obu stron WIELKIE DZIEKI

Zbyszek

Picture of Anna S Grabowska
Re: Odp: Jak oceniasz udział w spotkaniu partnerskim?
by Anna S Grabowska - Saturday, 9 November 2013, 11:43 AM

Zbyszku, gdzie jesteś? Dobrze, że choć wirtualnie jesteś obecny, ale to za mało, brakuje nam Ciebie bardzo.