![]() | Po wizycie gości z UK |
Poniżej mail jaki otrzymałam od opiekunki grupy, p Elzbiety Okroy: Aniu, Dziękujemy za zaangażowanie w wizyty studyjne przedstawicieli brytyjskich organizacji i tak serdeczne przyjęcie. Wizyta zrobiła na gościach duże wrażenie. Wracaliśmy do niej kilka razy podczas rozmów. Zachęcam do odwiedzin bloga Revolution Hive prowadzonego przez Keshava Bhatt‘a http://www.revolutionhive.com/author/keshav/, w którym opisuje swoje wrażenia. W załącznikach przesyłam krótkie informacje o gościach wraz z danymi kontaktowymi oraz opis organizacji, które reprezentowali. Analogiczny komplet informacji o odwiedzanych organizacjach i instytucjach wysłałyśmy uczestnikom wizyt. Mam nadzieję, że kontakty zostaną utrzymane i zaowocują współpracą w bliższej lub dalszej przyszłości. W osobnym mailu podeślę link do folderu ze zdjęciami. Jeszcze raz dziękuję, dużą przyjemnością było spotkanie z Państwem Pozdrawiam Elżbieta Okroy |
![]() | Re: Po wizycie gości z UK |
Załączniki pokażę przy najbliższej okazji, do zobaczenia 14 listopada. |
![]() | Odp: Re: Po wizycie gości z UK |
Ania wyjeżdża, ale zajęcia odbędą się jak zwykle, w czwartek 7 listopada. Tak, jak już zostało ustalone, tematem będzie "Przygotowanie fotoksiążki". Zdjęcia można przynieść swoje (ok. 50-60 zdjęć do albumu 20 stron) lub do wykorzystania są albumy z naszych projektów |