Witaj Aniu
Zrobiłam psychotest z kreatywności, mam 38 pkt na 50
a oto ocena słowna
Jeśli uzyskałeś(aś) 38-50 punktów
Twoja nadzwyczajna kreatywność budzi podziw i zazdrość. Jednak ci zazdrośni nie potrafią tak jak ty stwierdzić z pokorą, że wiesz, że nic nie wiesz. Najważniejsze jest jednak to, że twoją motywacją nie jest cel sam w sobie, a praca twórcza, która bawi cię najbardziej, a nawet podtrzymuje twoje czynności życiowe. Kochasz zmierzać do nieodgadnionego, a gdy już do tego dojdziesz spoglądasz na to samo z innej pozycji i znów zadajesz pytania. Można powiedzieć o tobie, że balansujesz na granicy obsesji. W pewnym sensie właśnie tak postępuje osoba w pełni kreatywna. Dlatego też niektórzy patrzą na ciebie jak na wariata, ale inni, podobni tobie widzą jaki wielki uwalniasz potencjał. Błędy popełniane przez ciebie prowokują cię do następnych prób. Tak właśnie wygląda kreatywny mężczyzna lub kreatywna kobieta. Choćby świat się walił, ty nie spuszczasz z oka zamierzonego celu. Wydawać by się mogło, że to co robisz jest najważniejsze. Dlatego też skazany jesteś na sukces. Dzięki swej sile przekonywania potrafisz podporządkowywać sobie ludzi. Jednocześnie wielu zarażasz swoim optymizmem i ideą. Chociaż to ty jesteś przywódcą i kołem zamachowym działań, to zdajesz sobie sprawę, że w pojedynkę trudno jest dojść do czegoś naprawdę wielkiego. Trwaj tak dalej, a może usłyszy o tobie cały świat! Twoje kreatywne działania są pełne podziwu.
Pozdrawiam was serdecznie
http://www.psychotesty.dejzy.pl/psychotest-0140.html