![]() | Zajęcia 29.01.2015 |
Witam serdecznie b. późną porą! Znalazłam b.b.b b. prostą instrukcję robienia kartek animowanych i przesyłam adres źródłowy: www.sp2ploty.win.pl/konkurs1.php
Instrukcja jest sprawdzona - działa! Dodaję, dodatkowo, stronę z Gimpu dla ochoczych w działaniu nieco na szerszym poletku animacji: www.gimp.signs.pl/index.php {Gimp w praktyce - zakładka}. |
![]() | Re: Zajęcia 29.01.2015 |
Zasada parzenia kawy po turecku nie jest bardzo skomplikowana. Po dodaniu odpowiedniej ilości zmielonej (najlepiej tureckiej) kawy, kardamonu, cukru i wody, podgrzewany tygielek uważając tylko, aby mikstura nie zaczęła wrzeć. Po tej procedurze odlewamy kawę do filiżanek i ponownie odstawiamy tygielek na palnik. Moc kawy uzależniona jest od tego, ile razy ją zaparzymy. Smacznego Joanna |
![]() | Re: Zajęcia 29.01.2015 |
Rzeźby Zbyszka ![]() |
![]() | Odp: Re: Zajęcia 29.01.2015 |
Oto przykład talentu ujawnionego w czasie wolnym od życiowych powinności. Brawo Zbyszku! - kontynuuj i rozwijaj swoje dzieła, aż staną się arcydziełami!!! |
![]() | Odp: Re: Zajęcia 29.01.2015 |
Steniu kłaniam się nisko i dziękuje za wsparcie. Chęci są drewno lipowe też tylko mało czasu bo zima tuż tuż a narty to moje życie zimą Pozdrawiam serdecznie. |