![]() | Spotkanie 5 marca - składamy drugi numer naszego biuletynu |
1. Zastanówcie się jakie informacje umieszczone przez naszą grupę na forum tydzień temu są ważne i jakie chcielibyście umieścić w biuletynie. 2. Edycję biuletynu należy wykonać w Wordzie, czyli zaczynamy od uruchomienia edytora i kopiujemy z forum wybrane wiadomości oraz zdjęcia. 3. Formatujemy nasz biuletyn i jego ostateczną wersję wysyłamy na adres senior.eu(at)gmail.com. 4. Redaktor techniczny umieści wybrany biuletyn w naszej bazie. |
![]() | Odp: Spotkanie 5 marca - składamy drugi numer naszego biuletynu |
Proponuję: 1. Na zajęciach przedstawię wstepną wersję biuletynu (zebrane informacje z tych przesłanych na forum). Zdecydujemy co jest ważne, co możemy dodać, zmienić, usunąć. 2. Dodatkowe informacje, zdjęcia edytujemy w Wordzie; możemy je umieścić na forum czy w WIKI lub przesłać na mój adres mailowy. 3. Ostateczną wersję biuletynu wysyłam na adres senior.eu(at)gmail.com. 4. Redaktor techniczny umieści wybrany biuletyn w naszej bazie. |
![]() | Re: Odp: Spotkanie 5 marca - składamy drugi numer naszego biuletynu |
Sanatorium Uzdrowiskowe "Limba" położone jest w centrum Piwnicznej - Zdrój, na malowniczym cyplu utworzonym przy zakole rzeki Poprad. Obiekt zlokalizowany jest na nasłonecznionym stoku góry Kicarz, pokrytej dorodnym lasem z przewagą drzewostanu iglastego. Malownicze położenie, gęste zalesienie, nieskażona cywilizacją przyroda, spokój i cisza, opiekuńcza atmosfera - tworzą specyficzny komfort powodując dobre samopoczucie i odpoczynek. |
![]() | Re: Odp: Spotkanie 5 marca - składamy drugi numer naszego biuletynu |
Właśnie wróciłam z http://www.vrbov.pl/kapielisko-vrbov/. Jak było opowiem po powrocie. Wszystkie propozycje treści naszego biuletynu są bardzo ciekawe. Ela, nie będzie łatwo złożyć drugi numer ![]() Pozdrawiam Anka |