Picture of Joanna Bień
Co po wakacjach?
by Joanna Bień - Monday, 24 August 2015, 11:25 PM

Ciekawa jestem co będziemy robić po wakacjach? Aniu masz już jakiś pomysł? Kiedy pierwsze spotkanie?
Pozdrawiam Joanna
Picture of Anna S Grabowska
Re: Co po wakacjach?
by Anna S Grabowska - Tuesday, 25 August 2015, 07:14 AM

Pierwsze spotkanie 1 października.
Mamy zarezewowaną salę bliżej windy (237).

Tematem wiodącym ma być rok Kluwera (propozycja Tomka Bedyńskiego w załączeniu).

Moje pomysły:
wspomnienia z wakacji (na przykład film, prezentacja, gra miejska, biuletyn),
udział w testach platformy SP4CE (gra symulacyjna),
wyjazd do ... (gra miejska),
zajęcia sportowe (basen, Nordic Walking ...)

Czekam na Wasze propozycje smile

Picture of Elzbieta  Pawlowicz
Odp: Re: Co po wakacjach?
by Elzbieta Pawlowicz - Monday, 31 August 2015, 07:06 PM

Myślę, że przyda się też praca u podstaw czyli powtórka zajęć dla nowych (i nie tylko) uczestników spotkań.
A także wciąż niezrealizowane do końca zajęcia z obróbki zdjęć, program Picasa i udostępnianie zdjęć w google+

Pozdrawiam,
Ela
Picture of Lidia Rynkiewicz
Re: Odp: Re: Co po wakacjach?
by Lidia Rynkiewicz - Friday, 4 September 2015, 08:57 PM

Proponowane przez Anne tematy wypelniaja w ciekawy sposob program spotkan Grupy Seniorow przy komputerze. Wakacyjne wspomnienia sprawia, ze poznamy nowe miejsca, jakies wogole nowosci. Gry miejskie, napewno dla wszystkich, ciekawe, tez okazja blizszego poznania wybranych miejsc. Nordic Walkin, basen, szczegolnie na jesienno-zimowy czas, bardzo dobre. Dla mnie propozycja Eli, powtorki zajec, jest tez wazna, bo mam w wielu tematach jakies problemy, szczegolnie w temacie- zdjec. Pozdrawiam jeszcze z Seattle Lidia
Picture of Lidia Rynkiewicz
Re: Odp: Re: Co po wakacjach?
by Lidia Rynkiewicz - Friday, 4 September 2015, 09:44 PM

jeszcze male uzupelnienie - proponowany rok Kluwera, napewno ciekawy, mysle, dla nas wszystkich.