Picture of Anna S Grabowska
Wizyta studyjna
by Anna S Grabowska - Tuesday, 6 April 2010, 05:30 PM

W piątek odwiedzi nas Pani Elżbieta Kobyłecka, która realizuje projekt A'capella - łączy ludzi.
Z Panią Elżbietą spotkałyśmy się dzisiaj w Galerii Przymorze, opowiedziałam jej o naszym projekcie e-senior.eu w akcji.
Pani Elżbieta będzie miała pytania dotyczące projektu, proszę o szczere odpowiedzi smile
Re: Wizyta studyjna
by Anna S Grabowska - Friday, 9 April 2010, 03:39 PM

Czy jest Pani Elżbieta?
Picture of Elzbieta  Pawlowicz
Odp: Re: Wizyta studyjna
by Elzbieta Pawlowicz - Friday, 9 April 2010, 04:42 PM

tak, jest.
Pozdrawiamy

by Anna S Grabowska - Saturday, 10 April 2010, 09:15 AM

Jak było na piątkowym spotkaniu z komputerem? Co robiliście, czego się nauczyliście? Czekam na wiadomości...
by Anna S Grabowska - Friday, 16 April 2010, 06:37 AM

Poniżej wiadomość od naszego gościa z Torunia, Pani Elżbiety.

Aniu
Przede wszystkim chcę podziękować Tobie i Pani Eli za przemiłe przyjęcie i za wiele praktycznych wiadomości,których się dowiedziałam. Zbieram się do napisania sprawozdania, ale mam przed sobą monitoring w przyszłym tygodniu (jeszcze nie wiem kiedy). Byłam wieloma sprawami zaskoczona - dla mnie pracownia komputerowa to luksus, komfortowa sytuacja, gdzie każdy ma swoje stanowisko pracy. Do tego 4 instruktorów do pomocy (w tym Twój mąż). Pani Ela przemiła i kontaktowa osoba. Poczułam się jak u siebie więc usiadłam do komputera i wykonywałam zadania, potem rozmawiałam z Panią obok. Była zachwycona możliwością uczestniczenia w nauce i twierdziła,że b. dużo skorzystała.W ogóle taka ilość osób zapatrzona z wypiekami na twarzy w monitor komputera to dopiero radość i pewność, że są zadowoleni. Miałam okazje podyskutować z młodym człowiekiem o zagrożeniach dla dzieci i ludzi starszych internetu. Miał bardzo zbliżone poglądy do moich oraz obawy i martwił się czy wytrwa i zastosuje swoją wiedzę u swoich dzieci!!.HA!. Nawet od Pani, która siedziała obok dowiedziałm się, że mogę poszukać prac. komp. w ... bibliotece. Chyba sama bym na to nie wpadła. Dla mnie wizyta była bardzo owocna w najlepszym tego słowa znaczeniu. Za wszystko bardzo dziękuję i napiszę, że mamy obie pomysły współpracy na przyszłość. Całuję, pozdrawiam i pozdrowienia dla Pani Eli i całego komputerowo-internetowego Grona. Byli wspaniali przy tych komputerach. Ela.