Picture of Anna S Grabowska
Nordic walking 24/10/2010
by Anna S Grabowska - Saturday, 24 April 2010, 04:30 PM

Zdjęcia gotowe w "e-senior Photo Club", proszę poszukać albumu.
Do zobaczenia w piątek na WETI PG.
Picture of Lidia Rynkiewicz
Re: Nordic walking 24/10/2010
by Lidia Rynkiewicz - Saturday, 24 April 2010, 10:02 PM

- ciekawe sa nasze spotkania.Dzisiejsze  spotkanie w Jelitkowie, prowadzone przez Zbyszka, bogaty zestaw cwiczen Nordic Walking i jeszcze strzelanie, no i pyszna herbata, wszystko przy dobrej pogodzie, to wspaniala rzecz dla zdrowia i wielka przyjemnosc,  potwierdzaja to zdjecia. "Piszemy sie" na nastepne spotkania...

Picture of Anna S Grabowska
Re: Nordic walking 24/10/2010
by Anna S Grabowska - Sunday, 25 April 2010, 07:33 AM

Poniżej zdjęcia od Lidki, serdeczne podziękowania dla naszego instruktora Zbyszka.
zbieramy sie

herbatka

strzelanie
Picture of Irena Witort
Odp: Nordic walking 24/10/2010
by Irena Witort - Sunday, 25 April 2010, 09:06 AM

Zajęcia byly wspaniale, pogoda dopisala, relaks , prosimy więcej. Do zobaczenia na następnych zajęciach  . Irena
Picture of Lidia Rynkiewicz
Re: Odp: Nordic walking 24/10/2010
by Lidia Rynkiewicz - Sunday, 25 April 2010, 03:18 PM

- bardzo ciekawe zdjecia, pokazujace cale spotkanie, to zdjecia Anny, jak zwykle reporteskie,      z pozdrowieniami dla sympatykow Nordic Walking i nie tylko...     Lidia
Picture of Barbara Wierzba
by Barbara Wierzba - Thursday, 29 April 2010, 11:01 AM

Bardzo sympatyczne było spotkanie w Jelitkowie.Wiele miłych i cennych wskazówek od Pana Zbyszka.Pogoda piękna herbatka wspaniała.Serdeczne podziękowania dla organizatorów.Bardzo zadowolona BW
Picture of Zbigniew  Chodorowski
by Zbigniew Chodorowski - Thursday, 29 April 2010, 10:58 PM

Dziękuję za dobre recęzje ale moja dewiza jaka grupa taki instruktor.Mam nadzieję że jeszcze się spotkamy dla zdrowia i wspomnien.                                 

Zyszek

Picture of Ryszard  Dunikowski
by Ryszard Dunikowski - Friday, 30 April 2010, 04:33 PM

Nordic Walking był dla mnie wspaniały.Była herbata z cytryną, wróciła nam siły a szczególnie fundatorka z pięknym uśmiechem.Później odbyło się strzelanie z rewolweru ,ustrzegłem się i żyję.Pozdrawiam wszystkich seniorów do zobaczenia za dwa tygodnie.