Picture of Anna S Grabowska
Connecting +55
by Anna S Grabowska - Friday, 18 June 2010, 07:59 AM

Trwa ostatnie spotkanie uczestnikow projektu Grundtvig Partnership w Skurup.
Jest nas tutaj 10 osob, licze na relacje uczestnikow na tym forum.
Zdjecia umiescimy w e-senior Photo Club.
...
Re: Connecting +55
by Janina Foks - Sunday, 20 June 2010, 08:49 PM

Hej,  hej Kochani,

Wróciliśmy, było wspaniale.  Myślałam, że po powrocie  nasze głosy w wyborach przeważą i zaoszczędzimy na zbędnych kolejnych wyborach. Żałuję, ale tak się nie  stało. Zbyt  jestem zmęczona żeby więcej napisać. Spróbuję w kolejnych dniach.

Picture of Bogumiła Masiulanis
Odp: Connecting +55
by Bogumiła Masiulanis - Monday, 21 June 2010, 12:43 PM

Serdecznie pozdrawiam Ciebie Aniu i wszystkich współtowarzyszy pięknych dni w Szwecji. Z " pewną powolnością" wdrażam się w codzienne domowe i ogródkowe zajęcia. Przydałoby się więcej takich od nich uników. Czekam na ukazanie się zdjęć z naszej podróży i z góry dziękuję za możliwość skorzystania z pracy wszystkich naszych Fotografów. Bogunia.
Re: Odp: Connecting +55
by Anna S Grabowska - Monday, 21 June 2010, 02:30 PM

Poniżej jedyne zdjęcie wspólne jakim dysponuję, 4 zdjęcia umieściłam w FirstClass, albumy się robią wink

razem
Re: Odp: Connecting +55
by Anna S Grabowska - Monday, 21 June 2010, 03:01 PM

Jeszcze jedno zdjęcie
marianne
Picture of Lidia Rynkiewicz
by Lidia Rynkiewicz - Monday, 21 June 2010, 05:06 PM

Spotkanie w Skurup uczestnikow projektu mozna uznac za bardzo udane. Program byl ciekawy - spotkania, wspolne rozmowy, ktore wnosza zawsze cos nowego. Moglismy poznac nowe, ciekawe miejsca. Wielkich staran dolozyla Mariane, odczuwalismy to na kazdym kroku.  Zakonczenie z udzialem zespolu tanecznego, w ktorym sama brala udzial, bylo bardzo milym dla uczestnikow akcentem. Od strony organizacyjnej, wygodne pokoje, bardzo dobra "kuchnia", wszystko sprawialo, ze spotkanie w Skurup zapamietamy, jako ciekawe spotkanie naszej  wielkiej miedzynarodowej rodziny. To, ze mozemy byc w tej rodzinie, to duza zasluga Anny i to doceniamy.

Napewno ciekawy bedzie album, chetnie obejrzymy i powspominamy.

by Anna S Grabowska - Monday, 21 June 2010, 08:24 PM

Album jest gotowy, poszukajcie a znajdziecie smile
Odp: Re: Connecting +55
by Bogumiła Masiulanis - Tuesday, 22 June 2010, 09:33 PM

Aniu, album jest świetny, dzięki. Nie widać tylko w całości kościółka w Skurup. Może będzie u Ireny lub u Lidki, albo u Eli. Tego zdjęcia na którym Zbyszek osłania mnie przed wiatrem mogłabyś nie zamieszczać. Mogą być kłopoty.
Pozdrawiam Was i do zobaczenia u Janki nad j. Raduńskim.
Bogunia.
Re: Odp: Re: Connecting +55
by Anna S Grabowska - Wednesday, 23 June 2010, 07:36 AM

Boguniu,
starałam się wybrać wszystkie zdjęcia z Tobą, a to że Zbyszek osłania Ciebie przed wiatrem świadczy o przyjacielskiej/troskliwej atmosferze w grupie.
I na życzenie kościół w Skurup.
kosciol
Odp: Re: Odp: Re: Connecting +55
by Bogumiła Masiulanis - Wednesday, 23 June 2010, 04:11 PM

Cześć Aniu, bardzo dziękuję Ci za zdjęcie kościoła w Skurup. Mój domowy specjalista od komputera chciał rano skopiować całą stronę z albumem zdjęć. Potem musieliśmy wyjść, a teraz po otwarciu e-photo okazało się że część zdjęć została z albumu wykasowana. Obawiamy się, że to nie tylko u nas.
Czy możesz coś na to poradzić lub jeszcze raz wgrać album ?
Bogunia.
Re: Connecting +55 - jeszcze jeden link
by Anna S Grabowska - Monday, 21 June 2010, 08:59 PM

...
by Janina Foks - Monday, 21 June 2010, 10:10 PM

Chyba  się wyglupilam,  ale to bylo silniejsze ode mnie. Przez pol dnia mialam problemy z oczami (bylam u  okulisty). Potem  zajrzalam do firstclass, no i wlasnie...  evil  Trudno bedziecie sie  za mnie  wstydzili   blush
by Anna S Grabowska - Tuesday, 22 June 2010, 06:38 AM

Janka, Twoje photo story jest super, liczę na to, że nauczysz cała grupę jak to robić. Warto pokazać Twoją produkcję całej grupie. Dobre miejsce to e-senior Photo Club.
Picture of Zbigniew  Chodorowski
Odp: Re: Connecting +55
by Zbigniew Chodorowski - Thursday, 24 June 2010, 12:08 AM

Dopiero dzis udalo Mi sie odpalic internet ale z ogromna przyjemnoscia wspominam te chwile spedzone w tej niezwykle

czystej Szwecji w bardzo mlodej Naszej grupie.Dla Mnie ten wyjazd

byl bardzo wazny bo po raz pirwszy wyjechlem jako senior z grupa

bardzo aktywna ;mlodziezy; SPECJALNE pdziekowania dla Ani ze po latach mojej mlodosci znowu poczulem sie mlody i nawet moj jez.ang.nie zdolowal mnie az tak mocno.

Zdjecia oddaja przyjacielska atmosfere i charakter ideii senior +55

Aniu jeszcze raz gratuluje profesjalizmu w dzialani w ktorym Wojtek

tak skutecznie Cibie wspiera.      Pozdraiam wszystkich i dziekuje za

prace nad wspomnieniami na  ktore pracuje     Zbyszek

Picture of Irena Witort
by Irena Witort - Thursday, 24 June 2010, 10:00 AM

Spotkanie w Skurup było bardzo udane. Zmotywowało mnie do nauki języka angielskiego. Bardzo dziękuję wszystkim uczestnikom za miłą atmosferę i miłe wieczory w tak wspaniałym gronie.Do zobaczenia Irena
Picture of Elzbieta  Pawlowicz
by Elzbieta Pawlowicz - Tuesday, 29 June 2010, 08:38 AM

Zapraszam do wspomnien ! Podlaczylam 4 albumy zdjec, znajduja się w e-seniors photo club.

Serdecznie pozdrawiam, Ela