![]() | Spotkanie cd |
Kochani, zareagujcie! Przypominam, mamy się spotkać w przyszłym tygodniu na działce. Oczywiście nie obowiązkowo, ale dla PRZYJEMNOŚCI. Zresztą na inne zajęcia również przychodzimy dla przyjemności. Dodatkowo udział w spotkaniu zaliczy Wam się jako dobry uczynek. Do tej pory działka kojarzy mi się z ciężką pracą a słyszałam, że może również być miejscem odpoczynku i zabawy , czyli faktycznie przyjemności. Po spotkaniu może uwierzę. Początkowo zamierzaliśmy spotkać się we wtorek 29-tego czerwca, zmieniliśmy termin na jeden dzień później czyli spotykamy się we środę 30-tego czerwca. O szczegółach jeszcze porozmawiamy. Narazie –kto pojedzie? Dajcie znać na forum lub na mój adres janfoks@op.pl .Dodatkowo chyba wyślę e-maile do każdego. Zastanawiamy się jak dojechać, można pociągiem (stacja zbyt oddalona), wygodniej autobusem. Idealnie byłoby gdybyśmy dysponowali własnym transportem. Bogunia i ja dysponujemy, ale musiałybyśmy zabrać małżonków (my nie mamy prawa jazdy). Wojtek proponuje zamówić transport (koszty dodatkowe). Może Zbyszek weźmie sobie urlop od Rodziny i przyjedzie. Byłby nie tylko kolejny samochód ale niezastąpiony kompan i teacher. Mapę wyrysuję i podam dokładne miejsce działki. Na razie tak z grubsza-nie daleko wsi Żuromino, nad górnym jeziorem Raduńskim, naprzeciwko większej wyspy. Proponuję wybrać się bez względu na pogodę ( to może być również do uzgodnienia). |