![]() | Odp: Przygotowujemy sprawozdanie |
Na 6 punktów odpowiadam - tak. Jeśli chodzi o inny wpływ : to wyjście z domu, poznanie nowych, ciekawych przyjaciół, nieznanych miast, poszerzenie wiadomości z historii. |
![]() | Re: Przygotowujemy sprawozdanie |
Spotkania, szczegolnie te miedzynarodowe sa wspaniale pod wieloma wzgledami, bezposrednie kontakty, poznajemy sie bardziej nawzajem, zaprzyjazniamy sie bardziej. Poznajemy nowe miejsca. Wyjezdzajac teraz do Szwecji, zebralam troche materialow na temat Szwecji aby poczytac i poznac blizej Kraj, do ktorego jade. Duza to korzysc jezykowa, bo te kilka dni, wiele spotkan, zajecia, chcemy o sobie cos powiedziec, dowiedziec sie od Przyjaciol z Finlandii, Szwecji i Turcji o ich ciekawych sprawach, zyciu, zwyczajach, a to mozemy poznac dzieki jezykowi, ktorym sie wspolnie porozumiewamy. Spotkania w poszczegolnych krajach, to wielka przyjemnosc i wielkie korzysci poznawcze. Jestesmy napewno za dalszymi bezposrednimi spotkaniami, kontaktami. Anno - odnioslam sie do Twoich wymienionych punktow, za te najwazniejsce uwazam bezposredni kontakt, jezyk i cos nowego. |
![]() | Re: Przygotowujemy sprawozdanie |
Przejrzałam formularz sprawozdania. Jakie to szczęście, że nie ja muszę je napisać. Jeżeli chodzi o p-t 8, nie tylko zakreśliłabym wszystkie wymienione korzyści ale dodałabym że ‘znacznie czy wyraźnie lub wyjątkowe…zwiększenie..itd” Aż dziw, że to udało się osiągnąć w tak krótkim czasie. Po prostu potrafiliście nas zmobilizować nie tylko w czasie zajęć ale i poza czasem spotkań . Oczywiście zajrzałam do internetu , chociażby po to żeby więcej dowiedzieć się o kraju z którym współpracujemy. Szczególnie o miejscach, które mieliśmy odwiedzić. Czułam się w Malmo jakbym już wielokrotnie tam była. Przy okazji wielkie podziękowanie naszym osobom prowadzącym. Specjalnie Wam Aniu i Elu, zresztą Wszystkim. Podziękowanie również dla Tych, którzy mieli wpływ na to, że ten projekt ujrzał światło dzienne. Chwała również pamięci Grundtviga, bo to przecież od niego się zaczęło. |
![]() | Re: Przygotowujemy sprawozdanie | |||
Gdzie Ci mężczyźni ... orły, sokoły... Napiszcie słów kilka na tym forum na temat Wpływu projektu Connecting +55 na słuchaczy
|