Picture of Anna S Grabowska
Solidarni - rzeżby z piasku
by Anna S Grabowska - Thursday, 1 July 2010, 08:14 PM

Picture of Bogumiła Masiulanis
Odp: Solidarni - rzeżby z piasku
by Bogumiła Masiulanis - Friday, 2 July 2010, 02:44 PM

Dzień dobry Aniu, Twoje zdjęcia rzeźb z piasku skutecznie zachęciły mnie do wybrania się na plażę w Jelitkowie i zobaczenia ich w plenerze. Najbardziej jednak podoba mi się ostatnie ,Twoje zdjęcie. Wyglądasz wspaniale. Widziałam je najpierw w mailu do Marianne. Ciekawa jestem do kogo skierowany jest Twój promienny uśmiech ?
Przy okazji muszę dodać, że im więcej dni upływa od pobytu w Szwecji- tym milej go wspominam. Jeszcze raz dzięki za to i za wszystko.
Bogunia.
...
Re: Solidarni - rzeżby z piasku
by Janina Foks - Wednesday, 7 July 2010, 08:16 PM

Aniu, ale  mnie rozczarowalas. Jestem paskuda . Napewno jestes ciekawa dlaczego. (oczywiscie chodzi o to ,ze mnie rozczarowalas a nie ,ze jestem paskuda). Jeszcze wczoraj byly dwa linki. REWELACYJNE. Obejrzalam sobie  cala historie rzezb z piasku.  Lacznie z ciekawym filmem. Nawet  chcialam podziekowac za rewelacyjne informacje, ale nie moglam się zalogowac i w zwiazku z  tym napisac.

Oczywiscie Twoje zdjecia sa super. Nawet  mogę Boguni zdradzic  do kogo sie usmiechalas. Do corki , prawda?.Wczorajsze linki nie mialy jeszcze aktualnych zdjęc ale byla  bardzo ciekawa historia tej imprezy. Niestety nie zanotowalam sobie. Podaj je prosze jeszcze raz. Poczatkowo chcialam  sie poprostu podpisac pod  wpisem Boguni. Tak zgadza  sie ,rowniez mile wspominam pobyt w Szwecji. Rozmawialam o tym w domu i okazuje sie,ze w Malmo mam rodzinę, ktora poprzednio  mieszkala w Skurup( od dawna nie  znany im jest jezyk  polski, ale radza sobie z angielskim)  Oj, ciekawie  jest na tym swiecie! Wielkie dzieki i pozdrowienia.

Picture of Anna S Grabowska
Re: Solidarni - rzeżby z piasku
by Anna S Grabowska - Thursday, 8 July 2010, 10:33 AM

Janka, specjalnie dla Ciebie zdjęcia z okolic Londynu tj. Saint Albans (katedra i pub), to w tym miasteczku pracuje Ania Junior.

Proponuję następujące ćwiczenie:
w google maps znaleźć trasę Lotnisko Luton - Saint Albans - Watford.
Taką trasę zaliczyłam we wtorek.

W sobotę wybieramy się do Londynu i chcemy pójść do teatru.
Wybrałam Mamma Mia!

St Albans Cathedral

St Albans pub
Picture of Elzbieta  Pawlowicz
Odp: Re: Solidarni - rzeżby z piasku
by Elzbieta Pawlowicz - Friday, 9 July 2010, 09:40 AM

Ach, to będzie super wieczor w teatrze...obejrzalam ten fragment, dzieki.

...
Odp: Re: Solidarni - rzeżby z piasku
by Janina Foks - Tuesday, 23 November 2010, 04:08 PM

Dzisiaj znowu  sobie  obejrzalam, zreszta z wielka przyjemnoscia. Przy okazji zauważylam, że niestety znowu częsc polskich liter  jest glucha  na  moje proźby Smutek. Dzięki. Pozdrowienia.