Picture of Tomek Kocejko
Pozdrowienia z Florydy
by Tomek Kocejko - Monday, 12 July 2010, 09:38 PM

Hejas,
tak mi się marzyło, żeby pojechać za wielką wodę i udało się. Jestem na Florydzie w jednym z największych szpitali w stanie/stanach ;) Myślałem, że wolny czas będę spędzał na plaży ale okazało się, że do plaży to mam kilka dobrych godzin samochodem. W okół co prawda są jeziora ale pełne krokodyli, a okolice obfitują w jadowite węże, jaszczurki, żaby i pająki. Z okrutnie gorącej florydy pozdrawiam zatem moich zacnych studentów!

Następny razem załączę jakieś zdjęcia...
Picture of Elzbieta  Pawlowicz
Odp: Pozdrowienia z Florydy
by Elzbieta Pawlowicz - Monday, 12 July 2010, 10:13 PM

Hej, hej, ja tez serdecznie pozdrawiam, Trojmiasto rowniez jest bardzo gorace, nikomu sie nie snilo takie lato. Nie do wytrzymania, szczegolnie w pracy.

A plaze Florydy podobno zanieczyszczone...nasze jeszcze nie...

Wszystkie zdjecia sa na Photo Club, a na te z Florydy czekamy.

Picture of Anna S Grabowska
Re: Pozdrowienia z Florydy
by Anna S Grabowska - Wednesday, 14 July 2010, 06:13 PM

Czekamy na zdjęcia, niekoniecznie z krokodylami, wężami, jaszczurkami, żabami i pająkami wink
U nas też ciepło i to bardzo, ale za to do plaży mam ok. 1 km.
...
Re: Pozdrowienia z Florydy
by Janina Foks - Monday, 19 July 2010, 08:45 PM

Panie psorze,  juz chcialam napisac, że zazdroszczę. Nie,  nie zazdroszczę. W dodatku  u nas jest rowniez obrzydliwie goraco. Co sie dzieje  z tym klimatem? Nie przypominam  sobie  czegos tak goracego z mojej jak by nie  bylo dlugiej i swietlanej (tak,tak) przeszlosci.

Zyczę mnostwa ciekawych wrazen, koniecznie bardzo pozytywnych,  trzymac  dystans od tej nie przyjaznej nam  flory- w miarę pilna studentka Janka