Picture of Tomek Kocejko
Nowe zdjecia w albumie z USA
by Tomek Kocejko - Friday, 30 July 2010, 05:19 PM

Zgodnie z wolą narodu zamieściłem nowe zdjęcia w albumie z USA. Dodałem kilka zdjęć, na których jestem ja, są też zdjęcia mojego szefa smile Z oczywistych powodów jest mnie mało na zdjęciach bo "nie mogę być jednocześnie twórcą i tworzywem" smile.
A to link do zdjęć, czekam na komentarze:
http://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=kocejko&target=ALBUM&id=5495990606432682673&authkey=Gv1sRgCL-Rv7yZgYDG9wE&feat=email
Picture of Anna S Grabowska
Re: Nowe zdjecia w albumie z USA
by Anna S Grabowska - Friday, 30 July 2010, 05:35 PM

Fajne zdjęcia, fajny szef, jedzonko też nienajgorzej wygląda.
Zdecydowanie da się przeżyć smile
A u nas są fajne koncerty nad morzem
piosenka-rosyjska

No i zaczął się Festiwal Szekspirowski.
Polecam galerię zdjęć.
Picture of Elzbieta  Pawlowicz
Odp: Re: Nowe zdjecia w albumie z USA
by Elzbieta Pawlowicz - Friday, 30 July 2010, 08:55 PM

I oto Orlando zrobilo sie bardziej ludzkie; fajne zdjęcia z rodzinka szefa, moj ulubiony krawat, rozne napoje nisko procentowe......Czas leci, za chwile sierpien sie zaczyna.....a Rysio z grupa seniorow, wyrusza wlasnie autokarem do Turcji na 3 tygodnie.

Serdecznie pozdrawiam

Picture of Anna S Grabowska
Re: Odp: Re: Nowe zdjecia w albumie z USA
by Anna S Grabowska - Saturday, 31 July 2010, 07:54 AM

Ela, widziałaś ten moment, kiedy autokar ruszał spod PG, a fotoreporter przy tym był?
W każdym razie wszystkie wspomnienia z wakacji mile widziane.
Picture of Elzbieta  Pawlowicz
Odp: Re: Odp: Re: Nowe zdjecia w albumie z USA
by Elzbieta Pawlowicz - Saturday, 31 July 2010, 09:01 PM

Niestety, nie widzialam. Rysio byl u mnie skanowac dowod rejestracyjny samochodu, bo mial niegrozna stluczke....i opowiadal o przygotowaniach....Wroci, to udokumentuje. Moje wspomnienia, to na razie upaly nie do zniesienia w pracy. Nie udokumentowne. Dopiero polmetek wakacji......

Picture of Barbara Opolska
Odp: Nowe zdjecia w albumie z USA
by Barbara Opolska - Saturday, 18 September 2010, 10:40 PM

Witam naszego Naukowca!
No to rzuciłam okiem na Orlando,dziękuję,tam jeszcze mnie nie było. Nawet fajne te zdjęcia-i architektura,i zwierzątka,i rzeźby no i mnóstwo innych ciekawostek.Ale skąd wzięli taki śliczny pociąg?!Pozdrawiam i życzę sukcesów naukowych!!!