![]() | Odp: Klub seniora - przygotowanie warsztatów - ciąg dalszy | |||||||||||||||||||||||
(Edited by Anna S Grabowska - original submission Thursday, 4 November 2010, 12:22 PM) |
![]() | Re: Klub seniora - przygotowanie warsztatów - ciąg dalszy | ||||||||||||||||||||||||
|
![]() | Odp: Klub seniora - przygotowanie warsztatów - ciąg dalszy | ||||||||||||||||||||||||
|
![]() | Odp: Klub seniora - przygotowanie warsztatów - ciąg dalszy | ||||||||||||||||||||||||
|
![]() | Odp: Klub seniora - przygotowanie warsztatów - ciąg dalszy | |||||||||||||||||||||||
|
![]() | Re: Klub seniora - przygotowanie warsztatów - ciąg dalszy | |||||||||||||||||||||||||
|
![]() | Odp: Klub seniora - przygotowanie warsztatów - ciąg dalszy | |||||||||||||||
ypełniamy nowe tabelki:
|
![]() | Odp: Klub seniora - przygotowanie warsztatów - ciąg dalszy | ||||||||||||||||||||
Zespol a.Zbigniew Chodorowski c.Wojciech Grabowski b.Andrzej Tumilowicz d.Bronislaw Nowacki |
![]() | Odp: Klub seniora - przygotowanie warsztatów - ciąg dalszy |
Zdjęcie z Pamukalle w 1980r. ![]() |
|
![]() | Re: Klub seniora - przygotowanie warsztatów - ciąg dalszy | |||||||||||||||||||||||
|
![]() | Re: Klub seniora - przygotowanie warsztatów - ciąg dalszy |
Nie znoszę pisania. A jednak... Może ostatnie warsztaty z " creative writting tak na mnie podziałały ? ![]() |
Wygłupiłam się , mnóstwo napisałam. Po wysłaniu na forum wszystko znikneło . I naprawdę dobrze tak. Sprawdzam tylko czy mam rację. |
Janka, poniżej moja próbka Creative Wirting: Nie jestem jeszcze babcią, ale słyszałam, że babcia jest cierpliwa i dystyngowana, zawsze ma czas, dobrze poradzi, pysznie gotuje, opowiada bajki, czyta na dobranoc, chce dla wnuków jak najlepiej, opowiada ciekawe historie ze swojego życia, jeśli zdarzy się konflikt z rodzicami, to zawsze można się do niej zwrócić, robi pyszne faworki, ma skrzynię pełną skarbów, potrafi grać w scrabble. Z drugie strony nie rozumie w jakich czasach żyjemy, marudzi, gdy nie chodzimy do kościoła, chce nam ciągle radzić, a my nie zawsze chcemy jej rad, myśli, że zawsze ma rację, ocenia ludzi negatywnie, jeśli są wyznawcami innej religii, mają inny kolor skóry lub inną orientację seksualną, no i czasem na nas krzyczy. A jaką babcią będę ja? Chyba nauczę się gotować, poszukam starych książek Brzechwy, napiszę kilka własnych wierszy, odwiedzę Klub Elton, a przede wszystkim zaproponuję wyjazd w góry, pora roku nie będzie miała znaczenia. Zimą zaproponuję narty i postaram się być cierpliwym instruktorem. Latem będę wycieczki rowerowe, wiosną obserwacja budzącej się do życia przyrody, a jesienią zbierzemy kasztany, żołędzie i kolorowe liście. |
![]() | Odp: Re: Klub seniora - przygotowanie warsztatów - ciąg dalszy | ||||||||||||||||||||
asdasd cos |
|
|