Picture of Anna S Grabowska
Jakie plany na Sylwestra?
by Anna S Grabowska - Tuesday, 28 December 2010, 05:34 PM

Póki co będziemy świętować z WG w domu, a jakie są Wasze plany?
O północy proponuję toast, aby seniorom PG, krewnym i znajomym dopisywało zdrowie i spełniały się wszystkie marzenia.
Picture of Elzbieta  Pawlowicz
Odp: Jakie plany na Sylwestra?
by Elzbieta Pawlowicz - Wednesday, 29 December 2010, 07:51 AM

A ja chyba będę miała wnuki u siebie.....ale toast za zdrowie Wszystkich znajomych seniorów konieczny !!!
Picture of Zbigniew  Chodorowski
by Zbigniew Chodorowski - Wednesday, 29 December 2010, 08:31 PM

Moje plany sa proste mamy psa ktory nie znosi petard dlatego pewnie zaprosimy wnuka aby zagluszal petardy.Ale zycze Sylwestra nie na bialej sali lecz na Balowej sali do bialego rana.Na wspomnienia trzeba zapracowac.

Picture of Tomek Kocejko
by Tomek Kocejko - Wednesday, 29 December 2010, 10:18 AM

wszystkie moje plany wzieły w łeb. Teraz musze szybko cos orginalnego wymyslec. Ostatecznie bede gotował i postaram sie stworzyc sylwestrowy klimat dla dwojga. Jesli ktos ma jakies pomysły, w ktore moge sie wkrecic to czekam na propozycjesmile
...
by Janina Foks - Tuesday, 4 January 2011, 10:58 AM

Mialam dluga przerwę od komputera. Byl calkowicie  zastawiony. Goscilam  w tym roku Rodzinę w  Sopocie ( zwykle na dzialce).Nawet Sylwester w tym roku byl  na mojej glowie.    Jest nas osemka (cztery pary ) Na trzech kolejnych Sylwestrach  będę się tylko bawila. Jak przyjemnie bylo dzisiaj wreszcie zajrzec do moodli. Uśmiech   Szeroki uśmiech    Buziaki