Picture of Elzbieta  Pawlowicz
Pozdrowienia z Bukowiny Tatrzańskiej
by Elzbieta Pawlowicz - Sunday, 23 January 2011, 09:16 PM

Co prawda już wrocilam, przez tydzien korzystalam z term w Bukowinie Tatrzanskiej. Warto tam pojechac; masaże wodami termalnymi sa bardzo relaksujace.

Przypominam, cytujac Anię:

Póki co w planie jest Słowacja i baseny w Bukowinie Tatrzańskiej w kwietniu 2012. Ponownie proszę o potwierdzenie udziału, program poniżej:

• wyjazd do Koszyc - 13/04/2011 wczesnym rankiem
  • 13/14, 14/15 - noclegi w Koszycach
  • wyjazd do Bukowiny Tatrzańskiej - 15/04 rano
  • 15/16, 16/17 - noclegi w Bukowinie Tatrzańskiej
  • baseny w sobotę i niedzielę (ew. spacery)
  • powrót do Gdańsk - wyjazd ok. południa 17/04

Picture of Barbara Wierzba
Odp: Pozdrowienia z Bukowiny Tatrzańskiej
by Barbara Wierzba - Monday, 24 January 2011, 05:56 PM

Potwierdzam swoją gotowość.Mam nadzieję że będzie już ciepło i pojedziemy bez nart.
Pozdrawiam
Picture of Zbigniew  Chodorowski
Odp: Pozdrowienia z Bukowiny Tatrzańskiej
by Zbigniew Chodorowski - Monday, 24 January 2011, 11:16 PM

Elu.

Prezetujesz się slicznie na tle Bukowiny T. [moja mlodosc to B.T.]tylko dlaczego bez nart.Juz ciesze sie na szalenstwa w wodach teralnych ktore podobno odmladzaja jak widac na fot.Rewelacja.

Picture of Anna S Grabowska
Re: Pozdrowienia z Bukowiny Tatrzańskiej
by Anna S Grabowska - Tuesday, 25 January 2011, 07:47 AM

Fakt, Ela wygląda świetnie smile
Przy okazji, Zbyszek czy pamiętasz jak uratowałeś życie i honor dwóm takim co pierwszy raz przypięły narty, a było to na wyciągu w Bukowinie Tatrzańskiej (tzw. KLIN).
Ela, czy jako osoba doświadczona zaproponujesz na najbliższych zajęciach logistykę naszej wyprawy do Koszyc. Z tego co słyszałam ma dobry kontakt z miejscowym transportem smile
Picture of Elzbieta  Pawlowicz
Odp: Re: Pozdrowienia z Bukowiny Tatrzańskiej
by Elzbieta Pawlowicz - Tuesday, 25 January 2011, 08:32 AM

Trzeci rok z rzędu jechałam na termy do Bukowiny T. i sugeruję dojazd pociągiem Gdańsk - Zakopane. Stamtąd mikrobusem do Koszyc (ok. 150 km), potem Koszyce - Bukowina, Bukowina-Zakopane i pociągiem Zakopane - Gdańsk powrót. Pociąg jedzie nocą, w przedziale 6 miejsc do leżenia; wesoła atmosfera, czas szybko upływa......weźmiemy 2 przedziały: jeden dla pań, drugi dla panów ...ale będziemy się bratać.
To moja propozycja.