![]() | Czwartek - 10/03/2011 |
Zadanie rutynowe: Sprawdzamy swoją pocztę (czytamy i porządkujemy). Zadanie 2: Podłączanie linku w wiadomości wysyłanej na forum Otwieramy forum http://utw.moodle.pl/ Otwieramy dyskusję, klikamy na odpowiedz (replay) Wpisujemy tekst wiadomości, którą chcemy przesłać Zaznaczamy słowo (lub wyrażenie), klikamy na ikonkę
Pojawia się okienko W polu Adres URL wklejamy skopiowany link (na przykład adres naszego albumu zdjęć). W polu Tytuł możemy opcjonalnie wpisać tytuł. W polu Cel wybieramy nowe okno. |
![]() | Odp: Re: Czwartek - 10/03/2011 |
Szkoda, że nie mogę byc z Wami.... grypa |
![]() | Odp: Czwartek - 10/03/2011 |
Otworzyłem nowy link |
Chcę przesłać kilka zdjęć z mojej prezentacji. |
Basiu, link się nie otwiera...sprobuj jeszcze raz |
Nie wiem dlaczego nie otwiera się.Gdy klikam na słowo zdięć otwiera się prasowanie. Pozdrawiam B.W. |
Gdańsk jest pięknym miastem!! |
Odpowiadam na zadanie z dnia 10 marca: znalazłam notatkę o sławnej artystce Magdalenie Abakanowicz. Serdecznie pozdrawiam i życzę powrotu w bardzo dobrej kondycji St. ![]() ![]() ![]() |
W DNIU MĘŻCZYZN dla naszych mężczyzn życzenia dobroci i cierpliwości dla wszystkich kobiet świata składa Basia |
![]() | Re: Czwartek - 10/03/2011 |
Wspominam pobyt w Toskanii, byl to ciekawy, ale krotki pobyt, chcialabym spedzic tam wakacje Toskania |
Dziś miałam bardzo dla mnie ważne "korepetycje" z posługiwania się pocztą na Gmail. Surowym korepetytorem był kolega Wojciech Grabowski. Mam nadzieję, że nauka nie pójdzie w przysłowiowy las i będę mogła bez przeszkód korzystać z nowego konta. Dziękuję za lekcję. Danka S. ![]() Kubica |
![]() | Re: Czwartek - 10/03/2011 |
Udało się ![]() Na wszelki wypadek proszę o sprawdzenie, czy wszystkie linki się otwierają ![]() |
Ale mi wesolo. Probuję już trzeci raz. A wydawalo się takie proste. pozdrowienia |
Usiłuję powtórnie odrobić pracę, mam problemy z polem Cel -> wybieram Nowe Okno i nie jest tworzony link. Jaki popełniam błąd? Pozdrawiam St Już wiem! Przeanalizowałam adres i już wiem w czym tkwi problem - nie podaję adresu internetowego!!! ![]() |