![]() | Zgłosiłam nasze działania do konkursu |
![]() | Re: Zgłosiłam nasze działania do konkursu |
Czy ktoś tam jest po drugiej stronie kabla? Odezwijcie się czasem. Wiem, że są wakacje ![]() Janka, nawet Ciebie tam nie ma ![]() |
![]() | Odp: Re: Zgłosiłam nasze działania do konkursu |
Właśnie dzwonił Bronek; urlopuje na swojej działce. Usprawiedliwił swoją nieobecność na ostatnim naszym spotkaniu sportowym. Pozdrawia Wszystkich !!! |
![]() | Re: Zgłosiłam nasze działania do konkursu |
Jesteśmy w finale konkursu Dojrz@łość w sieci http://dojrzaloscwsieci.pl/konkurs-dobre-praktyki.html Opis naszego zgłoszenia (PRO-MED sp. z o.o.) jest TUTAJ. Spośród nadesłanych 115-tu wniosków wybrano 6 praktyk, które biorą udział w głosowaniu internautów i otrzymają nagrodę publiczności. Głosowanie trwa od 9 do 25 września. Na wybraną przez siebie praktykę głos można oddać raz na 24 godziny, przez cały okres trwania konkursu. Uroczysta gala, odbędzie się 26 września w Warszawie. |
![]() | Odp: Re: Zgłosiłam nasze działania do konkursu |
Wlasnie oddalem glos w konkursie.Pozdrowiena z Jastrzebiej Gory. Dyrektor C.S.A. ptwierdzil chec pomocy w programie e-senior 55+ |
![]() | Re: Odp: Re: Zgłosiłam nasze działania do konkursu |
Dzięki Zbyszku, warto zaprosić dyrekcję na nasze spotkanie na WETI PG, albo wprosić się do CSA PG ![]() |