...
Re: Wyróżnienia w konkursie Dojrz@łość w sieci
by Janina Foks - Tuesday, 4 October 2011, 09:28 AM

Hej, hej. To mój pierwszy wpis po długiej przerwie. Cieszę się na nasze spotkanie. Wreszcie jest jesień, moja ulubiona pora roku. Minęło, niezbyt korzystne dla mnie lato. Trzy złote gody w rodzinie tyleż u przyjaciół. 80-tki w oby gronach, chrzciny, inne spotkania rodzinne i nie tylko- dla mnie trochę za dużo. Chociaż mąż nie narzekał. Ja tym razem z katarem, kaszlem i kichaniem- może właśnie tego tylko było za dużo. Miałam nawet 3, słownie trzy dni odpoczynku- piękna pogoda, koszenie trawy i w niedzielę zwiedziłam dworek w Sikorzynie ( polecam, w Będominie urodził się autor naszego hymnu ale rodzinne gniazdo to właśnie Sikorzyno i jaki labirynt ogrodowy! ) Ale nie o tym chciałam. Gratuluję nam Wszystkim sukcesu. Współczuję Ani, która musiała znaleźć kozła ofiarnego i na jego temat napisać. Mogła wybrać kogokolwiek i to zrobiła. Szkoda tylko, że trafiło na mnie. Może kogoś nawet to by ucieszyło, przykro, mnie nie. Nawet pod koniec agitowałam za głosowaniem licząc na to , że jednak chodzi o grupę i o prowadzących. Tymczasem dyplomy mnie rozczarowały. Jest jak jest. Do miłego zobaczenia.